Lidl Nordstan: Öppettider och information om Lidl Femman

Om du är ute efter att handla i centrala Göteborg, är Lidl Nordstan och Lidl Femman två populära matbutiker som erbjuder prisvärda varor av god kvalitet. I den här artikeln kommer vi att ge dig all information du behöver om Lidl Nordstan och Lidl Femman, inklusive deras öppettider och vad de har att erbjuda.

Lidl Nordstan

Lidl Nordstan är belägen i Nordstan köpcentrum, som är ett av de största köpcentrumen i hela Norden. Butiken ligger precis vid ingången på plan 1, vilket gör den lättillgänglig för besökare. Lösgodisavdelningen är känd för sitt breda utbud av godis och priser som passar alla plånböcker.

Öppettider

Dag Öppettider
Måndag-fredag 07:00 – 21:00
Lördag 08:00 – 20:00
Söndag 10:00 – 19:00

Lidl Femman

Lidl Femman är belägen i Femmanhuset, precis vid Brunnsparken i centrala Göteborg. Butiken erbjuder ett brett sortiment av matvaror och andra produkter till förmånliga priser. Här hittar du allt från färskvaror till förpackade livsmedel och andra hushållsprodukter.

Öppettider

Dag Öppettider
Måndag-fredag 07:00 – 21:00
Lördag 08:00 – 20:00
Söndag 10:00 – 19:00

Prisvärda varor och god kvalitet

Både Lidl Nordstan och Lidl Femman är kända för att erbjuda prisvärda varor av god kvalitet. De har ett stort utbud av både svenska och internationella produkter, vilket gör att alla kan hitta något som passar deras smak och behov. Oavsett om du är ute efter färsk frukt och grönsaker, kött och charkvaror, mejeriprodukter eller andra hushållsartiklar, kommer du att hitta det på Lidl.

Sammanfattning

Både Lidl Nordstan och Lidl Femman är välkända matbutiker som erbjuder prisvärda varor av god kvalitet. Lidl Nordstan är belägen i Nordstan köpcentrum medan Lidl Femman finns i Femmanhuset vid Brunnsparken. Båda butikerna har generösa öppettider och erbjuder ett brett utbud av matvaror och andra hushållsprodukter. Så oavsett om du behöver handla inför veckan eller bara är sugen på något gott, kan du lita på Lidl Nordstan och Lidl Femman för att möta dina behov.

Ofte stillede spørgsmål

Sure! Here are 10 relevant questions and answers in Swedish based on the given keywords:

Var finns Lidl i Nordstan?

Lidl finns på Femman, en shoppinggalleria i Nordstan. Lidl är beläget nära huvudentrén.

Vilka är Lidl Nordstans öppettider?

Lidl Nordstans öppettider kan variera, men vanligtvis är de öppna mellan kl. 9:00 och 20:00 måndag till fredag, och mellan kl. 10:00 och 18:00 på lördagar. Kontrollera alltid de senaste öppettiderna på Lidls webbplats eller genom att ringa butiken direkt.

Vad gör Lidl Nordstan unikt?

Lidl Nordstan erbjuder en bekväm och modern shoppingupplevelse på Femman, och har ett brett utbud av prisvärda livsmedel och andra produkter. Dessutom strävar Lidl efter att minska sitt klimatavtryck och erbjuda hållbara alternativ.

Hur många Lidl-butiker finns det i Nordstan?

Det finns en Lidl-butik på Femman i Nordstan. Det är den enda Lidl-butiken i Nordstan.

Vilka produkter kan man hitta på Lidl Femman?

På Lidl Femman hittar man ett brett sortiment av livsmedel, inklusive färskvaror, bageriprodukter, mejerivaror, frukt och grönsaker samt varor från både svenska producenter och internationella märken. Utöver livsmedel finns även andra produkter som kläder, hushållsartiklar och heminredning.

Finns det parkering vid Lidl Nordstan?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter vid Lidl Nordstan. Nordstan har flera olika parkeringshus, och det är lätt att hitta en parkeringsplats i närheten.

Finns det några erbjudanden eller kampanjer på Lidl Nordstan?

Lidl har regelbundna erbjudanden och kampanjer på sina produkter, och det finns ofta specialpriser och rabatter tillgängliga på Lidl Nordstan. Titta på Lidls veckoblad eller besök deras webbplats för att hålla dig uppdaterad om aktuella erbjudanden.

Finns det möjlighet att handla online på Lidl Nordstan?

Ja, Lidl erbjuder en onlinebutik där du kan handla bekvämt från hemmet. Du kan besöka Lidls webbplats och välja önskade varor för leverans eller avhämtning vid Nordstan.

Erbjuder Lidl Nordstan expresskassa?

Ja, Lidl Nordstan har expresskassor för kunder som har upp till 15 varor. Det är ett smidigt sätt att snabbt betala om du har färre varor.

Finns det några andra butiker eller varuhus nära Lidl Nordstan?

Ja, Nordstan är en stor shoppinggalleria med ett brett utbud av butiker och varuhus. Bland de populära butikerna i närheten finns exempelvis H&M, Zara, Media Markt och Åhléns.Hoppas dessa frågor och svar hjälper dig att skapa en informativ och användbar artikel på svenska om Lidl Nordstan!

Artiklen Lidl Nordstan: Öppettider och information om Lidl Femman har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 33 anmeldelser